Žiadne produkty
Objednať
2,60 €
Kód
Stav produktu: Nový produkt
Ocot z japonských sliviek umeboshi vzniká ako vedľajší produkt pri ich fermentácii za pomoci morskej soli. Okrem výraznej kyslosti a slanosti pocítite aj jeho jemnú ovocnú arómu. Je výrazný, pikantný, sladký a kyslý zároveň.
Viac detailov
Tento produkt už nie je dostupný
Dostupný dátum:
Množstvo
Minimálne množstvo na kúpu tohoto produktu je 1
local_grocery_storeVložiť do košíka
Na dobré trávenie Ak ste to prehnali s mäsom na letnej grilovacej párty alebo ste sa skrátka prejedli na sviatočnej hostine, slivky umeboshi vám pomôžu od ťažkosti uľaviť. Užívajú sa pri pálení záhy, prejedení sa, ale tiež pri nechutenstve. Možno ich tiež skúsiť pri chronických ťažkostiach - pri oslabenej imunite alebo kvasinkových infekciách. Využitie: Pre umeocot je typická výrazná kyslo-slaná chuť, preto je obľúbený ako prísada do záliviek šalátov, v teplej kuchyni ho využijete pri dochutení kulajdy alebo šošovice na kyslo. Pomáha tiež jedlá dosoliť. Ak použijete umeocot k dosoleniu, neodporúča sa pridávať ďalšiu soľ. Tip: Skúste jednoduchú zálievku z umeoctu, citrónu, olivového oleja a horčice! Zloženie: Ume slivkový ocot biely 61% (umeboshi slivky 80%, jedlá soľ morská 20%). Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku. Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Chráňte pred slnečným svetlom. Výživové údaje na 100 ml : Energetická hodnota 73 kj / 17 kcal Tuky 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 3,4 g - z toho cukry 0 g Vláknina 0,2 g Bielkoviny 0,8 g Soľ 25,1 g Kategória: Octy Objem: 250 ml Krajina pôvodu: Japonsko